Ventilatori

Prikazuje se svih 6 rezultata

 • Baterijski ventilator Ramfan 18V – Milwaukee i Dewalt baterije

  Ventilator 18V bez četkica, snage 1 Hp

  Ventilator RamFan 18V 1hp bez četkica PPV (RAMEL5518D) (ventilacija s pozitivnim tlakom) alat je visokih performansi izgrađen da ispuni rigorozne zahtjeve operacija gašenja požara i hitnih intervencija. Izrađen od strane RamFan-a, ovaj ventilator predstavlja primjer njegove predanosti proizvodnji pouzdane, snažne i tehnološki napredne opreme.

 • Dimovuk Ramfan UB20xx M.E.D.

  Antistatičko kućište sprječava nakupljanje statičkog elektriciteta te je postojan u različitim vremenskim uvjetima.

  Ventilator/sustav za usisavanje dima(Dimovuk) sa zaštitom od eksplozije izrađen je tako da udovoljava zahtjevima direktive ATEX te standarda IEC i INMETRO. Na siguran način raspršuje ili usisava opasne plinove uz minimalan rizik stvaranja iskri. Ovaj proizvod, s ugrađenom zaštitom UB20xx, odlikuje se izrazito otpornim dizajnom od polimera i antistatičkim kućištem, koje sprečava nakupljanje statičkog elektriciteta.

  Ventilator M.E.D.TM  radnicima omogućava nesmetano spuštanje u ulazne otvore te izlaženje iz istih a da je pri tome osigurana neprekinuta ventilacija. Bez takve opreme cijev zauzme cijeli otvor i tako sprječava brzo i nesmetano ulaženje i izlaženje.

  Ventilator M.E.D.TM  RAMFAN predstavlja ključni dio opreme serije UB za ventilaciju zatvorenih prostora i omogućava brzu montažu, a zahvaljujući zaokretnom cijevnom koljenu poravnavanje cijevi je jednostavnije.

  Mogućnost izmjene poprečnog presjeka od kružnog do eliptičnoga osjetno smanjuje mogućnost gubitka i brine za bolji protok zraka u zatvorenom prostoru, pri čemu radnicima ostavlja dovoljno mjesta za nesmetano ulaženje i izlaženje iz otvora. Posebno otporan dizaj izrađen od polietilena namijenjen je za dugotrajnu i čestu, te moguću neopreznu, uporabu.

 • Ramfan Baterijski ventilator EX50Li

  Zaboravite na električne instalacije jer ventilator EX50Li radi na zamjenjive baterije koje su zaštićene od naleta vode i prašine (zaštita IP66). Motor je u potpunosti zatvoren kako tijekom rada ne bi usisao tvrde čestice koje ga mogu oštetiti.

  Uključivanje je trenutno, a vrijeme rada je 45 minuta pri najzahtjevnijem načinu rada. U slučaju najslabijeg načina rada vrijeme djelovanja je i do nekoliko sati. Integrirana su i LED svjetla za noćne intervencije, a lagani okvir izrađen je od aluminija.

  Litij-ionske baterije od 40 V dizajnirane su za visoko stanje pripravnosti i dulje vrijeme djelovanja. Uređaj je također moguće izravno priključiti na izvor električne energije, čime štedimo baterije. Ventilator je ujedno i usisavač dima,uz naglasak na prisutnost opasnih plinova.

 • VENTILATOR RAMFAN GX 200

  GX200 je ventilator iz GX serije a obzirom na svoje dimenzije i iznimno malu emisiju CO idealan je dodatak svakom vozilu a najoptimalnije ga je koristiti u zatvorenim prostorima. Za više informacija kliknite ovdje.

 • VENTILATOR RAMFAN GX 400

  GX400  je ventilator iz GX serije a obzirom na svoje dimenzije i iznimno malu emisiju CO idealan je dodatak svakom vozilu a najoptimalnije ga je koristiti u zatvorenim prostorima.
  Za više informacija kliknite ovdje.

 • VENTILATOR RAMFAN GX200L

  GX200L najmanji je ventilator iz GX serije a obzirom na svoje dimenzije i iznimno malu emisiju CO idealan je dodatak svakom vozilu a najoptimalnije ga je koristiti u zatvorenim prostorima. Za više informacija kliknite ovdje.