Prikazuje se svih 4 rezultata

 • Čizma za šumske požare – Haix MISSOULA

  Vatrogasna čizma za gašenje požara otvorenog prostora.Čizma je lagana i udobna  koja pri nošenju više podsjeća na planinarsku obuću. Čizma je Izrađena od velur kože koja je mekša od klasične kože. Sam sustav vezivanja nudi vrlo dobru potporu, pa je pogodan i za gašenje u visokom planinskom području  ili na teško pristupačnom terenu.

 • Čizme DEAN II

  Gornjište obuće izrađeno je od crne kože. Obuća ima višeslojnu tekstilnu podstavu, uklonjivu višeslojnu uložnu tabanicu i crni gumeni (NBR) potplat. Kapica ima dodatnu vanjsku gumenu zaštitu

  Certifikat : EN 15090:2012  HI3 CI SRC F2A
  Čizma je namjenjena za šumske požare
  F2A – zadovoljeni svi normativni zahtjevi za tip 2 i antistatička svojstva
  HI3 – izolacija od topline razina 3
  SRA – otpornost na klizanje tip A

 • Čizme Haix Airpower XR91

  Čizme AIRPOWER R91 izrađene su od vodootporne kože koja istovremeno štiti nogu od udarca i održava je suhom i hladnom.

  Potplat je izrađen od protuklizne gume koja nogu štiti od porezotina, oštrih predmeta i udaraca. Na prednjem dijelu čizme nalazi se kapica, izrađena od kompozitnih vlakana, zato su noga i nožni prsti još dodatno zaštićeni od ozljeda. Na sigurnosnoj kapici je namještena i gumena zaštita koja dodatno štiti kapicu te ublažava sile mogućeg opterećenja.

  As sistem osigurava da se unutrašnjost potplata čizme prilagođava prirodnom luku potplata noga te time omogućava sigurno i, prije svega, udobno hodanje za vrijeme rada. Čizma ima i tehnologiju koja prenosi  i ublažava sile za dodatnu udobnost.

  Kao i ostale Haixove čizme, čizme AIRPOWER imaju iznimno kvalitetnu unutrašnjost; opremljene su Gore®Crosstech® membranom koja sprječava ulazak kemikalija i drugih tekućina dok s druge strane dozvoljava da vlaga isparava iz čizme te održava nogu suhom i hladnom kroz čitavo vrijeme nošenja i rada.

 • Vatrogasne čizme Brandbull 80120

  Vatrogasne čizme proizvođača “Brandbull” zadovoljavaju sve uvjete i  prošle  su sva potrebna testiranja, a  svojim zaštitnim svojstvima doprinose sigurnosti vatrogasca.