Termalne kamere

Prikazuje se svih 3 rezultata

 • Kamera Seek Reveal Fire PRO

  Reveal FirePRO je naša najnaprednija ručna termalna slikovna kamera. Visoka izdržljivost i jednostavno korištenje kamere Reveal FirePRO u kombinaciji s 320 x 240 termalnim senzorom visokih performansi s intuitivnim softverom omogućavaju sigurnije i pametnije gašenje požara.  Kada vam je potrebno, na raspolaganju vam je snažna LED svjetiljka od  300-lumena jednostavnim pritiskom na gumb. Reveal FirePRO prikazuje nenadmašno kvalitetne termalne slike visoke rezolucije po pristupačnoj cijeni. Detektirajte brže vruće točke i otkucaje srca u trenucima kada je svaka sekunda bitna. Pogledajte kroz dim, vizualizirajte vaš plan i krenite u akciju spašavanja.

  Proizvod je dizajniran i proizveden u Santa Barbari, Kalifornija u suradnji s tvrtkom Global Components.

 • Termalna kamera Seek FirePRO 300

  Termovizijska kamera Seek FirePRO 300 je visoko kvalitetan i pouzdan alat za vatrogasce, spasioce i sigurnosno osoblje, dizajniran za precizna mjerenja temperature i termičko snimanje u zahtjevnim okruženjima.

  Sa svojom naprednom infracrvenom tehnologijom, Seek FirePRO 300 daje detaljnu toplinsku sliku u stvarnom vremenu. Nudi visoku razlučivost i preciznu točnost mjerenja za brzo otkrivanje temperaturnih razlika čak i u teškim scenarijima. Ove značajke omogućuju korisnicima prepoznavanje opasnosti povezanih s toplinom, lociranje požara i donošenje odluka koje spašavaju živote.

 • Termalna kamera Seek Reveal Shield PRO

  320 x 240 termalni senzor
  24° vidno polje
  Dalekometna detekcija
  Rad danju i noću
  IP67 rejting