Termalne kamere

Prikazuje se svih 4 rezultata

 • GearKeeper – Držač opreme

  Gear Keeper je idealan dodatak za Vašu osobnu opremu.
  Na mjenjen je da štiti Vašu osobnu opremu od gubitaka ili ispadanja.
  Zahvaljujući Rolo mehanizmu pričvršćena oprema se može povući u svim smjerovima, a nakon upotrebe sajla se vrati u prvobitan položaj zajedno sa opremom koja je pričvršćena.
 • Kamera Seek Fire PRO

  320 x 240 Thermal Sensor
  32˚Field of View
  -4 to 1,022F Temperature Detection
  IP67 Rating
  Works Day or Night
  300 Lumen LED Flashlight

  Za više informacija kliknite ovdje.

 • Kamera Seek Reveal Fire PRO

  Kamera Reveal FirePRO je kompaktni termalnih uređaja. Robustan, izdržljiv i jednostavan za korištenje, Reveal FirePRO sadrži kombinirani snažni hardver s intuitivnim dizajnom. Termički senzor rezolucije 320 x 240 piksela i frekvencija  15 Hz pruža jasanu
  Sliku. Kamera se uključuje jednim  pritiskom na tipku: unutarnji LED osvjetljenje daje 300 lumena intenziteta svjetla, dovoljno za dobru vidljivost na mjestu uporabe.

  Reveal FirePRO isporučuje tehnologiju toplinskog snimanja visoke rezolucije po nenadmašnom omjeru cijene i performansi. Požari, izvori topline i nestali ljudi lako se mogu naći čak i u apsolutnoj tami ili uz jak dim.

  Osim klasične upotrebe vatrogasaca za gašenje požara, ovaj je uređaj zanimljiv i sigurnosnim snagama i policiji. Na primjer, automobili i kamioni također se provjeravaju radi provjere topline (kočnice, gume, utovarni prostor, temperatura tijekom prijevoza opasnog tereta itd.).

  Veliki D-prsten od nehrđajućeg čelika standardno je pričvršćen za fotoaparat kako bi se fotoaparat učvrstio u operativnoj odjeći. Korisni dodaci za kameru  su i GearKeeper izvlakač ili praktična futrola.

 • Termalna kamera Seek Reveal Shield PRO

  320 x 240 termalni senzor
  24° vidno polje
  Dalekometna detekcija
  Rad danju i noću
  IP67 rejting