Čamci za spašavanje

Prikazuje se svih 4 rezultata

 • MFC INTERNATIONAL čamci za spašavanje

  RC4000 Rescue Craft iz MFC Internationala osmišljen je tako da udovoljava kriterijima izvedbe konvencionalnog broda za spašavanje na napuhavanje. RC4000 je sposoban napredovati u jakim strujama. Može se vući ili upravljati s motorom ili bez njega i dovoljno je lagan da bi ga posada dovela do prikladne lansirne točke. Više informacija možete pronaći na linku.

 • Raft za spašavanje

  Potpuno napuhan, evakuacijski raft je lagan i prenosiv. Njime se lako manevrira, a može se veslati ili vući . Evakuacijski raft ima ravno dno, što ga čini izuzetno stabilnim i pogodnim za upotrebu u vrlo plitkoj vodi od 50 mm dubine.Raft za evakuaciju idealan je u situacijama spašavanja od poplave.

  Zatvorena krma dizajnirana je da spašenim osobama pruži poboljšani osjećaj sigurnosti kada su na čamcu.

  Tehnički list

 • RS – Čamac za spašavanje

  Čamci za spašavanje serije  RS su spasilačka plovila  za obalna spašavanja i poplavljena urbana i obalna područja. Čamci su dostupni za  3, 5, 6, 10 i 15 osoba. Čamci za 3, 5 i 6 osoba idealni su za spašavanje na  brzim vodama i uskim prolazima. Čamci za 10 i 15 osoba imaju veću površinu poda i nosivost koje su prikladnije za hitne situacije evakuacija.

  Tehnički list

 • RSW – Čamac za spašavanje

  Čamaci za spašavanje RSW opremljeni su produženim cijevima koje pružaju njegov jedinstveni dizajn. Na temelju dizajna standardnih Rescue Sled, nudi mogućnosti za spašavanje unesrećenih iz teških situacija. Njegov dizajn omogućuje izvlačenje unesrećenih osoba kroz omotane okrugle cijevi, koje pružaju zaštitu i stabilnost u vodi.

  Proizveden od čvrstog Hypalon® materijala. Hypalon materijal otporan je na habanje i dobro se ponaša na ekstremnim temperaturama, vrućim i hladnim.

  Čamci se mogu napuhati ručnom pumpom ili putem cilindra sa komprimiranim zrakom, s regulatorom i crijevom za napuhavanje.

  Tehnički list