O nama

KL PROTEKTION tvrtka je specijalizirana za prodaju vatrogasne opreme, radne opreme i opreme za civilnu zaštitu.

Korištenjem proizvoda iz naše bogate palete tijekom provođenja intervencija, umanjite opasnost od ranjivosti i ublažite negativne učinke rizika.

Neka vaše aktivnosti planiranja, organiziranja i vođenja radnih zadataka budu u potpunosti sigurne.


Sve za vašu sigurnost

Nudimo vam zaštitnu opremu visoke kvalitete, renomiranih brendova, prikladnu za sve očekivane i neočekivane zadatke i intervencije.

Vatrogasna oprema

Civilna zaštita

Oprema za spasioce


KL PROTEKTION d.o.o. je upisan u registar Trgovačkog suda u Varaždinu, MBS: 070129036 |OIB: 03175437865 |Sjedište: Đelekovec, Palih Boraca 4|Temeljni kapital 20.000,00 kuna uplaćen je u cijelosti|IBAN: HR9424020061100810984 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d.|Članovi uprave: Ivana Legemec i Zvonimir Legemec. Cijene svih proizvoda iskazane su u HRK s uključenim PDV-om. U cijene prikazane uz svaki proizvod nisu uključeni troškovi dostave, manipulativni troškovi i drugi troškovi koji mogu utjecati na konačnu cijenu. Prikaz svih artikala, njihova cijena, opis, fotografije i specifikacije su informativni i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Točnost specifikacija artikla i njihovu raspoloživost potvrđujemo nakon odgovora na vaš upit. Isključujemo odgovornost za pogreške u opisu proizvoda, specifikacijama i cijenama.

Brendovi