Baterijski alati

Prikazuje se svih 8 rezultata

 • ! Milwaukee sabljasta pila HD28SX-502C

  Motor visokih performansi daje maksimalnu snagu dok (optimizira) maksimizira omjer snage i težine

  REDLINK ™ elektronika za zaštitu od preopterećenja u alatu i baterijama pruža najbolju trajnost sustava u klasi

  Patentirana stezaljka FIXTEC ™ za brzu i jednostavnu zamjenu oštrice bez ključa

  Spojnica za zaštitu zupčanika – štiti mjenjač u slučaju blokiranja lopatica

  Mehanizam za protutežu za smanjenje vibracija

  Duljina hoda 28,6 mm, 3000 o / min za izuzetno brzo rezanje

  Podesiva cipela bez alata brzo podešava dubinu oštrice

  Prikladan odabir s dvije brzine za najbolju kontrolu rezanja u različitim materijalima

  Meke površine za hvatanje za maksimalnu udobnost i kontrolu

  Pojedinačno nadgledanje ćelija baterije optimizira vrijeme rada alata i osigurava dugotrajnu trajnost paketa

  Mjerač preostalog  naboja

  Paket baterija REDLITHIUM ™ pruža vrhunsku konstrukciju paketa, elektroniku i performanse bez blijeđenja kako bi pružio više vremena rada i više posla tijekom vijeka trajanja paketa

 • Akumulatorski reflektor Raptor-R

  Akumulatorski reflektor Raptor R može raditi sa sustavnim baterijama poznatih proizvođača i stoga nudi maksimalnu fleksibilnost i brzinu na licu mjesta. Xpect LED modul s unaprijed fokusiranim lećama daje homogen svjetlosni tok od 10.000 lumena i stoga je subjektivno čak i svjetliji od klasičnih 1.000 W(halogeni reflektori).

 • MILWAUKEE AKUMOLATORSKA BRUSILICA M18CAG125X-0

  Kutna brusilica M18CAG125X pruža maksimalnu trajnu snagu prilikom brušenja, pripreme površine i rezanja. Brusilica ima POWERSTATE motor bez četkica za duži radni vijek i REDLINK PLUS Intelligence, najnapredniji sustav bežičnog električnog alata.

  Tanko kućište M18CAG125X brusilice daje optimiziranu ravnotežu za manji napor u rukama. Promjene pribora i podešavanja štitnika bez alata znače manje zastoja tijekom rada. Brusilica je izrađena s istim tijelom alata, sustavom zupčanika i bočnom ručkom protiv vibracija kao i legendarne MILWAUKEE-ove visokokvalitetne električne brusilice za maksimalnu iskoristivost na poslu.
 • MILWAUKEE AKUMOLATORSKA SABLJASTA PILA M18ONESX-0

  REDLINK PLUS tehnologija pile osigurava optimizirane performanse i zaštitu od preopterećenja, pregrijavanja i prekomjernog pražnjenja. M18ONESX sabljasta  pila ima integrirano LED svjetlo i obješnu kuku za praktično skladištenje na poslu. Kompatibilna s ONE-KEY, ovo je prva sabljasta pila u industriji koja se bežično povezuje sa pametnim telefonom radi prilagodbe, praćenja i upravljanja performansama i položajem alata.
 • MILWAUKEE AKUMOLATORSKA BUŠILICA M18BLPD2-0

  MILWAUKEE AKUMOLATORSKA BUŠILICA M18BLPD2-0

  Novi dizajn motora bez četkica donosi 40% više okretnog momenta u odnosu na prethodni model – do 82 Nm.
  Kompaktan dizajn (duljine 18 cm) pruža izvrsnu ravnotežu i kontrolu, idealan za nadglavni rad ili rad u uskim prostorima. Optimizirana brzina za brže bušenje i pričvršćivanje.
 • MILWAUKEE AKUMOLATORSKA UBODNA PILA M18FBJS-0

  Akumolatorska  ubodna pila omogućuje do 32 mm rezanja u lameliranim pločicama od drva do debljine 19 mm, pružajući cjelodnevnu produktivnost uz manje odlazaaka do punjača. List pile se mijenja bez alata, kao i LED svjetlo i puhalo na uključivanje/isključivanje kako bi linija rezanja bila vidljiva tijekom rezanja.
 • MILWAUKEE AKUMOLATORSKI BUŠEĆI ČEKIĆ M18BH-0

  Akumulatorski udarni SDS čekić. Odlični  omjer snage i težine u svojem razredu 2.5 kg 1.2 J EPTA. Milwaukee®’s 4-polni motor visokih performansi pruža maksimalnu snagu istovremeno maksimizirajući omjer snage i težine. REDLINK™ elektronika za zaštitu od preopterećenja alata i paket baterija pružaju najbolji sustav izdržljivosti u svojem razredu 2 načina rada: rotirajući čekić ili samo rotacija za maksimalnu svestrnosti, niske vibracije od 10.3 m/s², optimizirano udaranje od 4 to 10 mm, max promjer 16 mm,prekidač za smjer naprijed/nazad za dodatnu svestranost u primjeni zašarafljivanja 43 mm veličina vrata – kompatibilno s M12 DE izvlačivačem prašine.
  Mjerač razine napunjenosti akumulatora prikazuje preostalu napunjenost akumulatora najsnažnije LED osvjetljenje radne površine. REDLITHIUM-ION™ paket baterija pruža do 2x dulje radno vrijeme, do 20% veću snagu, do 2x dulji životni vijek baterija i radi bolje na -20°C od drugih lithium-ion tehnologija. Fleksibilan sustav baterija: radi sa svim Milwaukee® M18™ baterijama.

 • MILWAUKEE AKUMULATORSKA BUŠILICA M18CBLDD-0

  Bušilica-odvijač M18CBLDD jedna je od najkompaktnijih bušilica od 18V na tržištu. Motor bez četkica pruža pouzdaniji alat uz duži vijek trajanja i minimum kvarova.

  Sa samo 16,5 cm duljine i 1.8 kg, ova bušilica pruža izvrsnu kontrolu i ravnotežu u kompaktnoj veličini, savršenu za rad iznad glave ili u uskim prostorima. Potpuno metalna kutija zupčanika i 13 metalnih steznih glava pružaju maksimalnu trajnost.