Naprtnjače

Prikazuje se svih 5 rezultata

 • Naprtnjača Ermak 25L

  Naprtnjača služi  protiv manjih šumskih  požara i požara niskog raslinja. Prikladna je oprema za vatrogasne cisterne, off-road vozila tijekom vizualnog pregleda šumskih područja u sušnim mjesecima ili kao prevencija kod paljenja korova.

  Naprtnjača ERMAK  dizajnirana je i proizvedena bez kompromisa. Pumpa dvostrukog učinka omogućuje vrlo jednostavno korištenje. Pumpa je opremljena metalnim mlaznicama za bolji protok vode. Dizajnirani 3D dvostruki sloj sa vodootpornim vanjskim slojem u crvenoj ili žutoj boji. Unutarnji sloj od Polimera obložen sa PVC-om. Dupli mekani jastuk za leđa jamči udobnost i štiti Vaša leđa od hladnoće. Sistem naramenica jamči udobnost i nudi širok raspon podešavanja za Vaša leđa. Sistem naramenica sastoji se od potpuno podesivih širokih naramenica za ramena, struk i prsni koš. Veliki poklopac omogućuje brzo punjenje vode bez skidanja. Poklopac je trajno pričvršćen za naprtnjaču. Velika plastična drška olakšava manevriranje s punim spremnikom. Veliki džep sa čičak zatvaračem za ručnu pumpu ili ostale alate.

 • Naprtnjača Scotty 4000 BRAVO

  Naprtnjača( ruksak) 4000-BRAVO opremljena je dokazanim TRUENORTH sustavom naramenica, koje tijekom nošenja pružaju vrhunsku udobnost. Spremnik za vodu je zamjenjiv i zaštićen robusnom vanjskom školjkom žute boje. Ruksak ima veliki đep na stražnjoj strani za osobne stvari i jedan okomiti izduženi đep za pumpu ili za nošenje nekih alata.
  Prilikom punjenje može se koristiti otvor promjera 4″ smješten na gornjoj strani ruksaka ili pomoću cijevi na donjoj strani. Cijev sadrži kuglasti ventil i brzu spojnicu(Gardena) koja omogučuje jednostavno i brzo punjenje.
  Pumpa Scotty 4000 može se naručiti i sa spremnikom za pjenu volumena 0,5L i mješalicom za pjenu.
  Zapremnina spremnika za vodu iznosi 19L.
  Uz svaku naprtnjaču dolazi set za reparaturu pumpe.
   
  Spremnik za vodu može biti izveden kao Prsluk sa zapremninom vode od 23L.
 • Prelazne spojnice za punjenje ruksaka D i C

  Prelazne spojnice za punjenje ruksaka D i C

 • Prsna futrola TWIN

  Udoban pojas za do dva radija ili alternativne izvore kao što je npr. svjetiljka  ili mobilni telefon.

  Veličina dva držača uređaja može se kontinuirano prilagođavati veličini opreme koja se u njima nosi.
  Dokumenti, bilješke itd. mogu se pohraniti u pretinac s patentnim zatvaračem na stražnjoj strani veličine 16 x 12 cm (Š x V).

  Zahvaljujući prozračnoj podstavi i kompaktnom dizajnu, futrola je vrlo udobana za nošenje, čak i tijekom duljih razdoblja korištenja. Uz beskonačno podesive, djelomično elastične trake, pojas se može individualno prilagoditi nositelju unutar širokog raspona podešavanja.

  Približno 9,5 x 7,5 cm (Š x V) čičak površina na prednjoj strani između držača uređaja omogućuje individualnu identifikaciju.

 • Torbica za prvu pomoć

  Torbica s malim kompletom prve pomoći. Za saniranje manjih ogrebotina i posjekotina te zaustavljanje krvarenja na većim ozljedama.

  • Glavni džep s dvosmjernim patent zatvaračem
  • Manji džep na patent zatvarač s prednje strane
  • Elastična traka u unutrašnjosti za razvrstavanje stvari
  • Meki čičak na prednjoj strani džepa za stavljanje dodatnih oznaka
  • Grubi čičak na unutarnjoj strani PALS traka, protiv klizanja džepa po opasaču/remenu
  • Boja: CRNA