Radari i kamere - tragači za životom

Prikazuje se svih 2 rezultata

 • Kamera za Tehničko spašavanje FL360

  Revolucionarni pomak u Tehničkom spašavanju
  FL360 i njegova mobilna aplikacija predstavljaju revolucionarni odmak od analognih kamera za pretraživanje koje pokreće mjenjač, a koje su razvijene 1990-ih.
  FL360 doslovno stavlja mobilnu povezanost, mapiranje, komunikaciju i dijeljenje podataka na dohvat ruke spasiocima na terenu.
  Za razliku od starijih kamera za potragu, FL360 je svestran i prilagodljiv za različite scenarije spašavanja izvan tehničke potrage USAR-a. Na primjer, gledanje u unutrašnjost potopljenog vozila, pregled potkrovlja u potrazi za preživjelima tijekom poplava, spuštanje u bušotinu ili zatvoreni prostor, spašavanje životinja, pretraživanje stražnjeg dijela gospodarskog vozila, snimanje incidenta ili jednostavno provjeravanje prozora na drugom katu, FL360s redovito se koriste u spasilačkim, vojnim i hitnim timovima diljem svijeta.
 • Radar Resqtec LM1

  Uređaj je namijenjen za traženje nastradalih ljudi ispod ruševina.

  Ukoliko naiđe na ljudsko tijelo s otkucajima srca, Resqtec detektor života i pokreta će ga pronaći. Čak je i nepokretno ljudsko tijelo moguće detektirati zahvaljujući funkciji detekcije kardiopulmonalne funkcije. Ovaj visoko osjetljivi sonarni sustav u kombinaciji s jednostavnim korištenjem i jasnim funkcijama ručnog PAD uređaja povećava šansu za preživljavanje.

  TEHNIČKI LIST