Dišni aparati

Prikazuje se svih 4 rezultata

 • Dišni aparat RPS 3500- Rescue Pack System

  Dräger RPS 3500 dizajniran je  za brze intervencije, omogućujući vatrogascima da dovodu zrak zarobljenim kolegama ili unesrećenim osobama.
  Dräger RPS 3500 obložen je podstavljenom i izdržljivom torbom  koja pruža zaštitu od različitih utjecaja. Višenamjenski remen za rame nudi visoku razinu udobnosti nošenja.

 • Dräger PSS 4000 Zaštitna naprava za disanje

  Dräger PSS® 4000 jedan je od najlakših profesionalnih samostalnih aparata za disanje (SCBA) za vatrogasce. Kombinirajući udobnost s izvanrednim pneumatskim performansama, ovaj SCBA aparat je dizajniran za primjene u kojima su ključne jednostavnost i lako rukovanje. Lagan ali izdržljiv, te jednostavan za navlačenje, PSS® 4000 omogućava izvanrednu zaštitu disanja.

 • Kapuljača – Dräger PSS® Rescue Hood

  Vatrogasci se suočavaju s nekim od najsurovijih uvjeta koje ovaj svijet može ponuditi, a očekuje se da će spasiti sve unesrećene osobe.
   Dräger PSS® Rescue Hood dizajnirana je za pomoć profesionalnom spašavanju života.
  Odgovara svim uređajima za disanje
  PSS spasilačka kapuljača može se koristiti s bilo kojim uređajima za disanje koji imaju drugi priključak dišnog aparata.

  Brzo i jednostavno korištenje.
  Jednostavno postavite kapuljaču za spašavanje preko glave spašene osobe i spojite se na aparat za disanje. Zategnite navlaku na kapuljači  oko vrata nositelja kako bi se spriječio ulazak zagađenog  zrak. Spasilačka kapuljača dizajnirana je tako da odgovara svim veličinama glave i može primiti nositelje naočala bez potrebe za uklanjanjem naočala.

  Lagana i kompaktana
  PSS Rescue Hood je kompaktan i lagan, svega 620 g, a isporučuje se u vrećici koja se pričvršćuje za pojas uređaja za disanje, tako da je lako dostupna u hitnim slučajevima.
 • L&W Kompresori – novo u ponudi

  Za više informacija o pojedinom modelu pogledajte katalog L&W Kompresori.