Oprema za stabilizaciju

Prikazuje se svih 7 rezultata

 • Dönges Podupirač CrashStay

  onges podupirači su izuzetno robustan, elastičan, pouzdan i siguran alat.

  Nosači se mogu kontinuirano produžiti duž cijele duljine, a zatim dodatno zategnuti pomoću upravljačke poluge. Zajedno se savršeno uklapanju u svaku situaciju. Nosač je učvršćen samoblokirajućom ekscentričnom osovinom. Budući da se tada upravljačka poluga može skinuti, slučajno otpuštanje brave nije moguće.

  Čelična konstrukcija nije podložna starenju materijala i otporna je na utjecaj UV zraka, za razliku od na primjer sustava sa plastičnim elementima koji su puno osjetljiviji. Nosač također može izdržati kratka opterećenja ili torzije bez klizanja ili pukotina u materijalu.

 • Drveni pragovi i klinovi za stabilizaciju

  Rad vatrogasaca vrlo je nepredvidiv. Svaka intervencija može donijeti neočekivanu situaciju, a uvjeti koje ćemo susresti po dolasku na mjesto događaja mogu se značajno razlikovati od onih standardnih. Zato svaki vatrogasac mora biti fleksibilan i pravilno opremljen tako da svojim postupcima vodi do željenog cilja. U slučaju tehničkog spašavanja, to je posebno važno jer ćemo često imati posla s predmetima većih razmjera koji ugrožavaju sigurnost ozlijeđenih. Njihova pravilna stabilizacija može biti jedini način da ih se spasi, pa se vatrogasci opremljuju opremom za olakšavanje takvih operacija.

 • Konektor za podupirače PT1200 / PT1600

  Konektor za nosače PT1200 i PT1600 izrađen je od čelika koji je posebno pocinčan kako bi se osigurala veća antikorozivna zaštita. Zahvaljujući činjenici da povezuje oba nosača, spasioci ga mogu koristiti za dobivanje tronošca.

 • Kutni, ravni i okrugli nosači za cilindre i razupore

  Zahvaljujući svom posebnom dizajnu, nosač se može koristiti u raznim primjenama tijekom tehničkih intervencija.

  Konzola je izrađena od ugljičnog čelika debljine 10 mm, s otvorima za remene ili lance. Neklizajuća baza osigurat će sigurnost tijekom intervencije.
  Oprema je prekrivena antikorozivnom bojom.

 • Set navlaka za oštre rubove

  Navlake  su  izrađene od PVC-a koji se lako pere, s velikom gramažom i mehanički otporne.

  Rubovi navlaka dodato su ojačani i osigurani reflektirajučim trakama za bolju vidljivost.

  Navlake  za stupove imaju reflektirajuće  trake i čičak trake za čvrstu montažu.

  Navlake  su dodatno opremljene magnetskim umetcima zahvaljujući kojima ostaju stabilne na karoseriji vozila.

 • Sustav brze stabilizacije SW-350

  Posebno dizajnirani uređaja omogućit će vam da podignete čak i tonu tereta, dok sama potpora teži samo 12 kilograma. Dakle, ako se pitate trebate li  koristiti ovu potporu, nemojte oklijevati – brza i učinkovita stabilizacija vozila. Nema smisla gubiti vrijeme  sa raznim nosačima i alatima, jer možete odabrati dobar model koji može podnijeti najveća opterećenja i zadovoljiti vaše potrebe.

 • Teleskopska podupora MIKO RESCUE TECH PT-1200 podupora

  – NOVO U PONUDI –

  Teleskopska potpora za spašavanje dizajnirana za stabilizaciju vozila

  Zahvaljujući jedinstvenim rješenjima (posebna izmjenjiva glava, klizna noga, 6 dodatnih točaka pričvršćivanja remena), uređaj s vrlo velikim brojem konfiguracija i primjena u tehničkim službama i službama spašavanja na cesti nema premca na tržištu. Zahvaljujući konstrukciji, od tri stabilizatora i spojnog elementa  možemo stvoriti tronožac za evakuaciju.