Kamera za Tehničko spašavanje FL360
21 kolovoza, 2023
Turbo Mlaznica EVO 130 C
22 kolovoza, 2023
Prikaži sve

Termalna kamera Seek FirePRO 300

Termovizijska kamera Seek FirePRO 300 je visoko kvalitetan i pouzdan alat za vatrogasce, spasioce i sigurnosno osoblje, dizajniran za precizna mjerenja temperature i termičko snimanje u zahtjevnim okruženjima.

Sa svojom naprednom infracrvenom tehnologijom, Seek FirePRO 300 daje detaljnu toplinsku sliku u stvarnom vremenu. Nudi visoku razlučivost i preciznu točnost mjerenja za brzo otkrivanje temperaturnih razlika čak i u teškim scenarijima. Ove značajke omogućuju korisnicima prepoznavanje opasnosti povezanih s toplinom, lociranje požara i donošenje odluka koje spašavaju živote.

Opis
Ergonomski dizajn Seek FirePRO 300 omogućuje jednostavno rukovanje čak i pod ekstremnim uvjetima. Kut gledanja FirePRO 300 od 90° čini usmjeravanje kamere lakim kao s pametnim telefonom. Otporana je na udarce, vodootporana i otporana na prašinu prema standardu IP67 te može bez problema izdržati visoke temperature. Robusno kućište osigurava izdržljivost i pouzdanost, čak i u zahtjevnim radnim okruženjima.

Kamera Seek FirePRO 300 dizajnirana je da bude intuitivna i jednostavna za korištenje. Uz samo nekoliko pritisaka na tipke, korisnici mogu prilagoditi postavke i odabrati različite palete boja.
Dodatno, Seekova revolucionarna tehnologija  omogućuje vatrogascima da istovremeno vide detalje u najtoplijim i najhladnijim područjima bez zamrzavanja i mijenjanja načina rada.

Ukratko, termalna kamera Seek FirePRO 300 nudi moćnu kombinaciju preciznosti, pouzdanosti iPrilagođenost korisniku.

 To je bitan alat za svakoga tko radi u okruženjima koja zahtijevaju točna očitanja temperature i termalne slike, bilo da se radi o gašenju požara, operacijama spašavanja ili sigurnosnom nadzoru. Uz Seek FirePRO 300 imate sigurnost da imate pravu perspektivu u svakoj situaciji koja zahtjeva brzo djelovanje.

Tehnički podaci:
Dimenzija V x Š x D: 135 x 76 x 46
Brzina kadra: 25Hz
Veličina zaslona: 2,8″
Vidno polje: 57° x 42°
Vrijeme rada: do 6 sati
Radna temperatura: -20° do +85°C
Kratka radna temperatura: 5 min na +150 °C, 1 min na +260 °C
Otpornost na udarce: pad s visine od 2 metra
Funkcija svjetiljke: 300 lm