Monitor APH 2 HH XL Storz B
22 kolovoza, 2023
KUBE P2 – BENZINSKA VATROGASNA PUMPA bez Vakuuma
22 kolovoza, 2023
Prikaži sve

Fasty – Robot za spašavanje na vodi

More je fasciniralo čovječanstvo kroz povijest. Izvor života dom je raznih vrsta u različitim oblicima potopljenih gradskih spomenika i legendi.

Beskonačnost plavetnila učinila je da svatko od nas sanja drugačije, ali ponekad naši snovi nestanu u dubinama nepoznatog. Baš kao i stotine i tisuće koje su izgubile živote u ovim vodama svake godine.

Inovativni spasilački robot Fasty omogućuje daljinski pristup osobama u opasnosti od utapanja za brzu i sigurnu intervenciju.

Opis

Više od osamdeset posto morskih dubina još uvijek je neistraženo. Tu se nalaze mnoge tajne koje sadrže našu prošlost i budućnost.

Saga morski roboti imaju kapacitet zarona do 300 metara. Ponudite vidljivost sa sonarnom tehnologijom koja omogućuje vizualni pristup bez presedana dubokom kutu mora.

Fasty je robot spasilac na daljinsko upravljanje vrlo jednostavan za korištenje. Zahvaljujući visokoj manevarskoj sposobnosti i snažnim motorima, Fasty, koji može postići brzinu od 15 km/h, pruža najbrži odgovor unesrećenom u vodi.

Fasty može komunicirati sa unesrećenim u vodi pomoću daljinskog prijenosa gla.

Nosivost je do 200 kg.

Napravljen je od izdržljivog i laganog materijala, te se može bacati u more sa visokih visina. Pruža mogućnost daljinskog otkrivanja i promatranja pomoću videostreaming kamere u stvarnom vremenu  u opasnim područjima gdje nije moguće priči.