Ruksak SPOTTER
18 ožujka, 2019
Ruksak MOJAVE
18 ožujka, 2019
Prikaži sve

Ruksak RANGER

1.390,00 kn + PDV

Demo uzorak
                – 1 komad
                – Godina proizvodnje ruksaka 2018.
Opis
Kada se borite s požarima, morate se usredotočiti na svoj posao, a ne na opremu. Potreban vam je udoban, lagan ruksak kao što je FS-1 Ranger koja se može prilagoditi vašim potrebama. Sa svojim ergonomskim sustavom pojasa, podesivim pojasom za kukove i Dual Action stabilizatorom, ovaj modularni vatrogasni ruksak idealan je za duge smjene u neravnim i teškim  uvjetima, omogućujući vam da nosite sve što vam je potrebno bez bolova ili napora.
Modularni:
Uz FS-1 Ranger možete nositi koliko želite osobnih i drugih stvari, odabrati kako najbolje konfigurirati ruksak ovisno o stvarima koje nosite i   brzo ga spojit  pomoću brzih  spojnicama. Ruksak  se također može prilagoditi različitim vrstama i veličinama tijela, prikladnim za gotovo svakoga.
Udobno:
Ergonomski pojasni sustav pakiranja opremljen je aluminijskim držačima koji pružaju izvrsnu potporu za opterećenje i njegov D.A.S. Sustav održava težinu tereta fokusiranom na bokove dok stabilizira ravnotežu, pružajući optimalnu udobnost za duge sate na nogama. Prilikom rada ruksak se može podizati ili spuštati kako bi uravnotežio težinu tijekom rada. Svaki Coaxher ruksak ima pripremu za spremnik vode zapremnine 3L za osobne potrebe, te integriranu cijev za konzumiranje vode prilikom kretanja ili rada.
Tehnički podaci:

Težina 2kg
Puni volumen 23L
Isto nađi video te još neke slike na njihovoj stranici od tog modela.

 

Dodaci koji se koriste prilikom konfiguracije ruksaka:

– SPREMNIK ZA VODU 3L

– MODUL ZA ALAT

– MEDICINSKI MODUL