PATRON FIRE vatrogasne rukavice
PATRON FIRE vatrogasne rukavice
7 lipnja, 2017
ACCULUX LED Svjetiljka HL 10
13 lipnja, 2017
Prikaži sve

Dräger PSS 4000 Zaštitna naprava za disanje

Dräger PSS® 4000 jedan je od najlakših profesionalnih samostalnih aparata za disanje (SCBA) za vatrogasce. Kombinirajući udobnost s izvanrednim pneumatskim performansama, ovaj SCBA aparat je dizajniran za primjene u kojima su ključne jednostavnost i lako rukovanje. Lagan ali izdržljiv, te jednostavan za navlačenje, PSS® 4000 omogućava izvanrednu zaštitu disanja.

Opis

Lagan, izdrživ i jednostavan za uporabu

Dräger PSS® 4000 je jedan od najlakših nosivih profesionalnih samostalnih aparata za disanje (SCBA) na tržištu i sadrži istu naprednu tehnologiji i filozofiju dizajna koja je prisutna u našem vodećem asortimanu standardnih profesionalnih uređaja za disanje te uređaja za disanje s produženim trajanjem. Podržan je remenom za nošenje koji ima kopču za brzo otpuštanje te mehanizam za jednostavno natezanje prema naprijed te na taj način možete jednostavno i brzo podesiti remenje za nošenje.

Ugrađena crijeva

Dovod zraka srednjeg tlaka i crijeva manometra potpuno su ugrađena u okvir za nošenje radi smanjenja rizika od zapinjanja i mogućih smetnji. Ovo značajno poboljšava sigurnost prilikom rada u zatvorenim prostorima. Dodatna korist je mogućnost preusmjeravanja crijeva s jedne na drugu stranu kako bi se što bolje prilagodila preferencijama korisnika u načinu pristupa manometru. Također, ova karakteristika dizajna olakšava jednostavnu zamjenu pojedinog crijeva.

Unaprijeđen sustav za nošenje

Naš ultra lagani, snaži okvir prostora za nošenje od kompozitnog ugljika karakterizira iznimno izdrživi sustav za nošenje, koji osigurava izvanredna svojstva otpornosti na toplinu, udare i kemikalije. Profesionalni sustav za nošenje sastoji se od remenja koje slijedi prirodne obrise tijela, poboljšavajući stabilnost i smanjujući bolove u leđima, stres i umor. Sustav nudi optimalnu udobnost na području ramena i u pojasnom području nositelja s ravnomjerno raspoređenim opterećenjem, koje je na udoban i siguran način usklađen s težištem osobe. Osim maksimalne udobnosti Dräger PSS 4000 koristi i dostupne najizdržljivije i najtrajnije materijale u cilju minimiziranja utjecaja i najekstremnijeg okruženja.

Bežična opcija

Povećajte svoju sigurnost na terenu s Dräger Bodyguard 1500, naprednim osobnim sigurnosnim sustavom upozorenja (PASS). Ova kontrola zaštite disanja i detektor koji nije baziran na pokretu generiraju vizualne i zvučne signale upozorenja. Uz to, sustav omogućava bežični prijenos podataka između pass uređaja i uređaja za nadzor. Tx manometar s pozadinskim svjetlom bežično prenosi podatke o tlaku Bodyguard 1500 sustavu te na Dräger

FPS 7000 HUD projicirani zaslon, ako se koristi. Ova funkcija omogućava automatsku vizualnu obavijest od strane Tx manometra i zvučnu obavijest od strane PASS sustava kada dotok zraka padne ispod granica koje je definirao korisnik.

Maksimalne performanse materijala za remenje

Dräger PSS 4000 koristi najmodernije materijale za remenje, koji su dizajnirani da izdrže najjače habanje s kojima se vatrogasci suočavaju svaki dan. Uključujući kopče od nehrđajučeg čelika koji se teško haba i dugotrajna isprepletena vlakana traka koje su izrađene od aramidnog vlakna, sve ovo je idealno za dugotrajno nošenje i čestu primjenu.

Jednostavno održavanje i servis

Osim brzog i lakog servisiranja, Dräger PSS 4000 opremljen je brojnim, inovativnim karakteristikama dizajna koje pomažu u smanjenju vremena neaktivnosti i nepotrebnih troškova održavanja. Ovo je vidljivo u svim glavnim komponentama, koje se mogu jednostavno i brzo ukloniti i ponovo sastaviti. Remenje je pričvršćeno za okvir za nošenje pomoću inovativne metode pridržaja iz jednog dijela. Radi povećanja jednostavnosti, reduktor tlaka prvog stupnja ugrađen je u okvir za nošenje. Cjelovito remenje na ramenima i postavljeni pojas oko struka izrađeni su iz jednog dijela i dizajnirani su tako da spriječe pretjeranu apsorpciju vode i kemikalija istovremeno optimizirajući energetsku učinkovitost

Dokazana tehnologija dovoda zraka

Raznolikost je jedan od glavnih principa Dräger PSS serija proizvoda. To je razlog zašto Dräger PSS 4000 omogućava koristi od tehnološkog napretka drugih modela. Uključujući isti napredni pneumatski sustav koji je korišten u Dräger PSS 7000, vodeći u klasi, PSS 4000 nudi vam profesionalnu opremu za moderne vatrogasne službe.

Dodatne opcije

Fleksibilni, lagani za korištenje visoko funkcionalni sustav kombinira zajedno nove i provjerene inovativne tehnike. Dräger PSS 4000 jamči dugotrajnu pouzdanu primjenu istovremeno minimizirajući troškove vlasništva i nudeći široki raspon opcija za svaku moguću situaciju:

  • Izbor plućnih automata
  • FPS 7000 opcije konfiguracije cijele maske (kao i Panorama Nova®)
  • Komunikacija elektroničkim glasom
  • Boce od čelika ili kompozitnog ugljika
  • Pomoćni priključak dovodnog crijeva za spašavanje i dekontaminaciju
  • Dräger Bodyguard 1500 za bežični prijenos podataka o tlaku
  • Dräger HUD projicirani zaslon i Tx manometar za bilo koju razinu elektronike
  • Opcija brzog punjenja
Dodatne informacije
Specifikacije:

Leđni okvir pss 3000

Plučni automat PSS

Čelićna boca 6,0 l (300bara)

Maska Panorama Nova

1.inspekcija uz izvješće i punjenje boce