Radne cipele

Prikazuje se svih 3 rezultata

 • Cipela Florida

  Softshell materijal s membranom

 • Cipele Verona

  Mekana  kravlja koža u debljini 1,9 – 2,1 mm. Podstava sa toplinskom izolacijom i  paropropusnom i vodonepropusnom FREE-TEX® MEMBRANOM. uložak lagani poliuretanski  s visokom upojnom moći.

  Potplat: PU / GUMA – do 300 ° C, HRO **, SRC – otporan na loživa ulja, protukliznost, antistatički.

  Dostupne veličine: 39 – 47  

  Model je dostupan sa ili bez zaštitne kapice.

  Standardi: EN ISO 20347: 2012 ,  O2 FO HRO SRC WR

  • FREE-TEX® MEMBRANE – sendvič od 3 posebna paropropusna sloja i jedan vodootporni sloj, zajedno s međuoblogom i kožnim gornjim dijelom cipele čine savršeno rješenje za optimalnu klimu unutar cipele. Pruža toplinsku izolaciju, paropropusnost i vodonepropusnost.
  • * HRO potplat – otporan na kontaktnu toplinu do 300 ° C
 • Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX black/low

  Cipele Black Eagle Athletic 2.1 GTX izrađene su od mikrovlakana i tekstila. Podstava je sastavljena od 3-slojne GORE-TEX Extended membrane, koja je vodonepropusna, prozračna i otporna na habanje. Idealna je za uporabu na vanjskim i unutarnjim površinama. Antibakterijski uložak je obložen jastučićima te otporan na vlagu. AIRFLOW kanali  omogućuju kruženje zraka. Uložak se može skinuti i prati na 30°.

  Gumeni potplat  otporan je na ulje i benzin, kao i na vrućinu i hladnoću. Ne ostavlja tragove i samočisteći je. Dvoslojni međupotplat iznimno je lagan i elastičan, te također izrađen od PU materijala, koji osigurava dug vijek trajanja. Sadrži zonu stabilizacije, za optimalno prianjanje na svim terenima.

  Srednji dio cipele prekriva element Dynaframe, koji je tvrtka Haix izradila od čvrstog PU materijala, opornog na trganje. Uz pomoć vezica cipela dodatno učvrsti i stabilizira stopalo, a tomu pridonosi i asimetrični potplat, koji stabilizira petu.

  Cipela ima sistem “pametnog vezanja” s remenom, koje je jednostavno i brzo. Ima i džepić za pohranu vezica. Cipela je lagana, ne sadrži metale.